Apr 16, 2009, 5:50 PM

По Хамлетовски 

  Poetry » Phylosophy
522 0 0

Малки хора,
дребни души
всеки ден
тровят живота ни -
манипулации, лъжи,
интриги и злини...
от всички страни
прииждат
и ни задушават...

Превръщаш ли се
в лош човек
когато на злините
реагираш...
И омърсяваш ли се
от това -
с мръсниците
да се препираш...

Задаваш ли си
Хамлетовския въпрос:
Да бъдеш или не?!
Добър или пък лош?!
И чувстваш ли се
горд и оцелял...
когато на простак
не си се дал?!

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??