Aug 8, 2009, 11:47 AM

... По женски 

  Poetry
580 0 10

Дълго снощи стоях на прозореца.

Трябваше ми въздух,

не можех да дишам...

Търсех със поглед

да те зърна иззад облаците,

да се усмихнеш,

но… не те откривах.

Само луната надничаше

скришом иззад отсрещния комин.

И сякаш ми се присмиваше.

Предложих й...

Да поговорим.

Съгласи се.

Каза, че била самотна.

Дълго, дълго си бъбрихме

за тебе – по женски.

А тя трябваше все пак да си ходи.

Заръчах й, щом те срещне,

да те целуне, вместо мене...

 

05 август 2009

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??