Mar 28, 2024, 8:35 AM

"По-късно" вече може да е късно 

  Poetry
95 2 2

"По-късно" вече може да е късно,

"по-късно" значи никога /дори/.

И кармата все носим си, и Кръста,

под тежестта нерядко ни боли.

 

Затуй сега е времето, сега е -

ний в него себе си да претворим.

Понякога … обгърнати в омая,

понякога … със сбъднати мечти.

 

"По-късно" вече може да е късно,

съдбата ще завърши своя танц.

Животът, се оказва е изкуство –

магичен, но непредвидим романс!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??