Искам да съм белег
на челото на щастието
да съм болест
по миглите на истината
да съм радост
със скули на всевластие
да съм горест
-червилото на мислите
да съм гордост
беззъба от пристрастие
да съм подлост
на обичта по пръстите
да съм лудост
с деня ти в свойта паст
да съм чудо
в зениците на пустото
Искам да съм теб.
© Таня Дачева All rights reserved.