Sep 22, 2022, 1:23 PM

По моя начин 

  Poetry » Civilian
353 1 1

По моя начин
 

Живея живота по моя си начин -
хубава мисъл, приятел, усмивка
и всякакви малки от радост значимости
в тази епоха, мил жест ме прави щастливка!

 

Все още вярвам, че Коледа съществува,
че вятърът пее а цветята говорят,
и в тази поредица животът пътува - 
душата по - малко в мен се срамува!

 

Какво хората мислят в крайна сметка,
не стои във първо значение,
щом огледало погледна - 
отразява: Обичам те! - в едно изречение!

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Все още вярвам, че Коледа съществува,
    че вятърът пее а цветята говорят"
    Това е прекрасно!
    Поздрави!
    Успех!
Random works
: ??:??