Jun 14, 2009, 6:34 PM

По пътека 

  Poetry » Love
638 0 18

   

   

За красивото споменът тича
по пътека от две-три сълзи
и отново на теб ми прилича
всичко свято пред мойте очи...

На обидата дни отредихме...
Злото в нас ли е? - може би бди, 
страховете му как приютихме 
и несретно тъга се роди...

И разтурихме свежи поляни
на доверие, милост... И сган,
нечовешка, отново заля ни,
и отявлени лудости – срам!

И дано да са мъдри душите
да намерят пак верния път,
да измерват със радости дните
и коварните мисли да спрат...

За красивото вярата тича
по пътека от много сълзи,
а единствено тебе обичам
и вълшебството в твойте очи...



© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??