Sep 17, 2007, 12:38 AM

По струните 

  Poetry
553 0 10


Дъждът играе тихо
с мокрите си пръсти
по клавишите на езеро.
Бавно свири вятър
на еоловите арфи,
скрити във дърветата.

Изгубих се сред струните,
а бях тръгнала
към теб...


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??