Sep 1, 2011, 9:04 PM

По съседски 

  Poetry
572 0 1

Вчера на комшията

му изби чивията.

Взе да блъска по вратата,

щял да ми строши главата.

 

Питам аз какво го мъчи,

той се дуе и се пъчи.

Щял съм бил да видя аз

как се дроби селски праз.

 

Бързичко се окопитих

и назад го запокитих,

но корав се той оказа

и носа ми мигом смаза.

 

После веднага признах

непростимия си грях,

че безсрамно в асансьора

съм огледал Лора.

 

Позамислих се тогава

за онази тъпа крава,

за крачищата и криви

и очите й игриви.

 

Вече няма да заглеждам,

чувствата си ще подреждам,

ще се пазя от идиоти

и ще мисля за компоти.

© Хийл All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??