May 9, 2009, 8:18 AM

По теб... 

  Poetry » Love
617 0 7

 

 


мелодията в очите ти

има цвят на кадифе

усмивката им

в мен на талази

топлина разлива

не говорú

нека помълчим

с поглед ме рисувай

аз по теб

обич ще извая

тиха

 

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??