Mar 28, 2018, 11:31 PM

По този път мирише на тъга 

  Poetry » Other
703 3 5

 

 

По този път мирише на тъга

и стъпките се чуват като ехо

от нещо несъзнато досега,

но винаги отекващо в сърцето.

 

По този път се ходи в самота.

Лицата са безизразно красиви –

картини с незапомнена цена,

която всъщност никой не разбира...

 

По този път се губи същността –

разтваряме се бавно в суетата

и няма тежест никоя душа...

 

Не ме оставяй да вървя нататък!

 

 

 

 

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??