Mar 24, 2016, 12:10 AM

По тъмно 

  Poetry » Other
543 1 13

висината се взира в прозореца

на затворен в завесите свят

и по сенките търси у хората

силуета на свой стар познат

тя не знае дали ще намери

на безкрилия паднал в очите

обичта към крилатия брат

който още отглежда звездите

и ги пали над тъмния град

за да има с кого да говори

в светлината на лунния сърп

всеки случайно погледнал нагоре

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??