May 13, 2010, 7:01 PM

По устните 

  Poetry
754 0 23



Когато

по устните ти

усмивка се търкулне,

искряща,

сякаш капчица роса

под слънчев лъч,

не я оставяй

никъде да падне -

толкова красива е…

ще я приютя.

 

 

 

  

  

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??