Aug 31, 2013, 12:29 AM  

Почти 

  Poetry » Other
918 0 11

Задъхвам се. Светът пулсира
и бие в слепите очи.
Аз нищо вече не намирам,
или пък нещо, но почти.

Почти любов, почти театър,
приятели дори почти,
случаен дом, случаен вятър,

мечти, лишени от мечти.

Ала накрая ще намеря
едно приятелство добро,
в една задъхана постеля
затворена в едно легло,

събрало цялата вселена
в една любов, но не почти,
с която знам, че ще живея
дори почти да не личи...

© Ивайло Цанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??