May 26, 2024, 11:59 PM

Почти по време на дъжда 

  Poetry
124 2 9

Почти по време на дъжда,
под сребърните струи,
едно момиче бяло
изтича разперило ръце,
към момчето засияло.
Запяха светлите капчуци.
Танцуваше водата
в средата на дъжда.
В средата на деня
едно момче, едно момиче
целуваха дъжда.

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??