26.05.2024 г., 23:59 ч.

Почти по време на дъжда 

  Поезия
126 2 9

Почти по време на дъжда,
под сребърните струи,
едно момиче бяло
изтича разперило ръце,
към момчето засияло.
Запяха светлите капчуци.
Танцуваше водата
в средата на дъжда.
В средата на деня
едно момче, едно момиче
целуваха дъжда.

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??