Mar 13, 2010, 8:22 PM

Под дъгата 

  Poetry » Other
1040 0 14

                 

Дъждът, изплакал своите сълзи,

избяга на крилатия си кон.

Лъчите слънчеви, тъй бързи,

извиха дъга над моя балкон.

 

Бях малка, казваше ми мама -

минеш ли под нея бързешком,

ще имаш ти любов голяма,

ще те среща късметът с поклон…

 

От детството изминаха години,

дъгата все още е твърде далече.

И чудя се, дали надежда още има,

моят път да я достигне вече…

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??