Jul 1, 2007, 8:46 AM

ПОД ДЪГАТА 

  Poetry
1207 0 2

ПОД ДЪГАТА

Ела със мен. Подай ми двете си ръце.

Тръгни по пътя ми на светлината.

Ела със мен и отвори сърце.

И нека двама минем под дъгата.

Остави проблемите си зад гърба.

Отвори сърцето си за светлината.

Ела със мен, за да докажем на света,

че двамата ще минем под дъгата.

Усещаш ли ти нейните лъчи?

Проникващи в сърцето и душата.

Във цветовете й не блестят сълзи.

Ела със мен, да минем под дъгата.

Когато облаците и дъжда

отмият мрака и тъгата

ще призова аз твоята душа

да минем двама под дъгата.

14.05.2007

© Мириам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??