Aug 19, 2015, 12:20 PM

Под дългите ми мигли има кал 

  Poetry » Love
1950 8 28

... не съм от приказните героини,

които си ги чувал като малък!

Сама стени събарям от години.

Сама съм си платила всеки залък.

Под дългите ми мигли има кал,

забити кръстове и черни свЕщи...

Да - моята каляска е с педал.

 

Дванайсет мина.

Тиквеник ядеш ли?

© Лора Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??