Jul 28, 2010, 2:32 PM

Под едно небе 

  Poetry » Love
508 0 4

Изля се топъл дъжд вечерен

и сякаш се разсмя простора.

В очите мои стана слънчево,

в душата ми порасна роза.

 

Задуха после и южняка,

и стопли мамещата вечер.

Нощта тя в синьо омагьоса,

запя ми птицата - предвестник.

 

Узнах, че има свят различен,

от цвят разлистен до безкрайност.

Там под едно небе се диша

и с вяра Рая се опазва.

 

 

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??