May 20, 2012, 3:50 PM

Под сянката... 

  Poetry
618 0 14

Под сянката

на широколистното очакване

като змия пълзи

и се извива липсата.

И все по-гладно

съска

на музата.

Желаннието пие

с пълни шепи-спомени

от риска,

но все по-жадно става.

И с босите нозе

настъпва липсата,

без страх

под сянката

на широколистното очакване...

 

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??