May 4, 2021, 4:24 PM

Под твоята блуза живее моята Муза 

  Poetry » Erotic, Humour
754 1 12

 

На топло спинка мойта Муза

под красивата ти блуза,

и да пиша трябва да реша проблема,

как от там да си я взема...

 

А решението, честно,

оказа се, било е лесно -

Събличам те, но нов проблем,

забравям нея... щом си голичка до мен...

 

И всекидневно този цикъл се повтаря,

но чувствам се щастливец, че го правя

и радвам се дори, че мойта Муза

намерила е дом, под твойта блуза...

 

28.02.2019.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??