Aug 31, 2022, 8:18 PM

Подай ръка 

  Poetry » Love
198 0 0

 

Подай ръка

не се страхувай

от мене няма да те заболи

ще те помоля да целуна

                   ръцете ти

                   зелените очи

                   на устните ти тайнствената влага

и нежно в тебе да се потопя…

Недей да тръгваш.

Недей да бързаш.

Недей изтрива с длан нощта.

Недей.

Животът ни в седефена черупка

сълзите пази

като скъпоценен дар.

Подай ръка.

И на прощаване

по скулите ти бавничко

ще плувам аз…

 

© Мариела Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??