Sep 28, 2017, 9:16 AM

Подарък 

  Poetry » For kids
1198 11 21

Малка топчица донесе

Дядо Коледа в дома.

- Ето ти другарче, Веси

да не си сама.

Само трябва да го храниш

с мляко и месо.

Щом порасне ще те брани

то от всяко зло.

- Туй е вече подигравка

я какво е дребно.

Дребосъчето изджафка.

После се протегна.

С розово езиче близна

моята ръка.

Без да искам се усмихнах

и го приласках.

- Дядо, аз ще го обичам,

ала запомни:

Следващия път сестриче

ти ми донеси!

© Дочка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??