May 26, 2024, 7:24 AM  

Подарък 

  Poetry
176 0 0

       П О Д А Р Ъ К

 

На Стилияна Николова – Стили

 

Браво Шампионке, Голяма Лъвице!

Ти си най-динамичната на килима,

мечта за много ще е, да са ти вице,

имаш потенциала, да бъдеш непобедима!

 

Самата ти структура позволява,

да подчиняваш на центробежните сили устрема,

в съчетание с Духовния ти Вътрешен Пламък,

Българската ти кръв предава на уредите горещите чувства.

 

Горе главата! Бъди себе си!

Вярвай докрай и ще побеждаваш,

на цяла България с тебе е Кредита,

във Париж ти върни ѝ го подпечатан със Слава!

 

                                     -&-

 

P.S. Мисля, че текстът си заслужава

вниманието на композиторите,

съчетанието на нотите с думите Синергия Нагнетява,

нека,те бъдат най-важните ни кредитори.

 

25.05.2024г.гр.Свищов

 

        П Р А Й Д Ъ Т Н А Л О В

 

НА ВСИЧКИ ЛЪВИЦИ В ОТБОРА,

НА ЛЪВИЦИТЕ ТРЕНЬОРИ

И ВСИЧКИ ЛЪВИЦИ ЗАД КАДЪР

 

Браво,Браво,Бравосимо

за компактната ви сплотеност,

Шампиони сте Вие Всичките,

Диктаторки на Световна Модерност.

 

Медалите с труд огромен износили,

но родили ги с Ослепителен Блясък,

за цяла България с чест и почести,

цяла Европа отново вий стряскате.

 

Българският Дух живее чрез вас във Вечното Време,

Господ е Българин и Ний ще Пребъдем,

Вие сте Парадигма,как в ръце да се вземем,

за да получаваме все такива Златни Присъди.

 

Горе главите,Париж ви очаква,

всички ще стискаме палци за вас,

танцувайте все така красиво,нежно,нахакано,

концентрирани и спокойни бъдете в Звездния Час!!!

 

Да живее България!!!

 

Поздрави лични,горещи от дядо ви лъв!!!

 

25.05.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??