Oct 25, 2017, 9:24 AM

Подло сърце 

  Poetry » Free verse
411 1 8

Бутлка вино

намира се и скоч

топла стая

Бутилка газова

със пита топла

създава ми романтика

 

кученцето къпано

до мен доволно хърка

 

Доктор Албън слушам

душата ми набръчкана 

доволно мърка

 

Отново пия ама кротко

 

не ще да спи сърцето ми проклето

и само за любов се то

Озърта.

© Христо Манчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??