Jun 11, 2009, 9:44 PM

Подлуди ме от любов! 

  Poetry » Love
1067 0 5

Обичай ме без думи!

Докосвай ме с очи!

Рисувай ме със устни!

Накарай всичко в мен да закрещи!

 

С поглед ме обгръщай!

С дъха си ме гали!

На любовта с любов отвръщай!

Обичай ме и от любов ме подлуди!

 

© Антония All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??