Mar 12, 2012, 9:49 AM

Подобно бели лястовици 

  Poetry » Other
1869 3 24

 

 

Подобно бели лястовици, кацнали на жици,

ликуващи, мечтите ми вибрират.

От слънцето докоснати щастливци,

събудени след зимата пулсират...

 

Не бързайте! Постойте още миг

в красиво-бели, пърхащи редици...

Ако отлитнете, какво ще ме крепи.

Едно небе и две-три голи жици...?

 

Подобно бели лястовици, кацнали на жици,

Надежда, Вяра и Любов

във хор припяват като древни жрици

и пролетно вещаят ми живот.

 

11.03.2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??