Nov 5, 2006, 6:33 PM

Подслушах звездите, а те си шептяха 

  Poetry
795 0 10

Подслушах звездите, а те си шептяха:
"С радара невидим тя нека го търси".
Сетивата си моля - дано го открият,
и дните ми в бяло да бъдат обвити.


Уви, и от сергия в пазара по-пълен е
с чувства бутикът на моята същност.
Но пак се надявам и търся  все онзи -
купувач на надежди, без лъскава външност.


Красиво, на тебe наречено, ще е бижуто,
полегнало  дълбоко в гърдите ми.
С радар невидим аз ще те потърся...
Намеря ли те, ще свържем съдбите си.



Обострени от жаждата са сетивата мои.
Когато и ти ме откриеш за себе си,
"крадец на обич" ще те нарека. И от бутика

сама ще предложа душата си.

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??