Oct 25, 2007, 10:57 AM

Поети на новото време 

  Poetry » Other
1054 0 8

Посветено на всички в сайта откровения.


 Поети на новото време


 Поети ги наричат в сайта,
 те пишат за една съдба,
 рисуват болки и копнежи
 и пеят те за любовта.
 

 Днес автори, а утре живи хора,
 в борбата за един живот,
 те драскат за всякакви неволи,
 лекуват болната душа.

 По песните им можеш ти да ги познаеш
 и в стиховете им гори
 един-единствен огън
 на нежната  просия във тъма.

Магията на словото раздават
без умисъл и срам,
в едно с човешките неволи
живеят, борят се със плам.

Поезийо, ти плащаш много скъпо,
раздаваш данъци за грях и стон,
не се отричай ти от тези,
които те проповядват и със взлом.

© Елеонора Миладинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??