Nov 4, 2023, 7:01 AM  

Поетите 

  Poetry » Phylosophy
150 0 4

Поетите бленуват тишина,
в която само мислите си чуват,
(обличат своите тайни в красота),
които във душите им върлуват.

 

Живеят за момента, тук, сега,
заплитайки словата си на възел,
и кротват се спокойни на мига,
сглобили стихотворния си пъзел.

 

И после подаряват на света,
куплетите разкъсали сърцето ,
и тайно се надяват от това,

да се размекнат даже враговете...


04.11.2023г.

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??