Започнах да пиша
днес аз разказ,
как изведнъж
запознахме се ние
и колко времето
бързо измина.
Но писането мъчно
ми се отдава някак.
И как може другояче да бъде,
когато поезия бе всичко до тука,
със прозата ще бъде
трудно нататък.
© Любомир Николов All rights reserved.