Jul 22, 2007, 5:36 PM

Поглед през границата 

  Poetry
624 0 2
Един поглед през прозореца.
Търся хоризонта - няма го.
Тихо мълча.
Тежки капки. Като копия.
В перваза забиват се.
Нейде зад планините нещо проблясква.
Вълнува се.
Лъчи тънки. Страхливи. Насочват се нагоре.
В синевата пречупват се.
Плъзват се към мен. Към моя прозорец. 
А капките. Ситни кристали. Заблестяват.
Събуждат се. 
А моят поглед. Потънал някъде далеч.
Загубва се.

© Слънце All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??