Dec 3, 2016, 9:24 PM  

Погледни и тази вечер небето! 

  Poetry » Free verse
379 1 4

Когато убих твоето невинно сърце

нанесох най-голямата болка на своето,

сега в сенките ти се крия и скитам.

Обикнах безкръвна кръвта ти-

тя беше безумство за мен,

тя беше и глътка живот,

а ти си неизплакана сълза.

Мракът, това е моето аз.

Обикни нощта, обикни ме.

Болката си с теб споделих

потапяйки се в твоята болка.

Лъжа съм и да, излъгах те,

но излъгах и себе си аз.

небесата са нашият дом

и нашият мъничък спомен!

 

Погледни и тази вечер небето,

спомни си!

 

 

 

 

© Ивелина каменова All rights reserved.

Това всъщност ми е коментар към  стихото "Питам те защо..."  на Sirius, който пише много хубаво, благодаря му за вдъхновението!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??