Feb 28, 2008, 6:00 PM

Погребвам много стари страници 

  Poetry
628 0 3
Погребвам много стари страници,
защо ли пък не ги горя?
Нали египтяните бяха казали,
че имало живот и след смъртта!

Ще бъда силна в слабостта си детска!
Ще живея във живота напред!
Ще изплаквам със сълзи тъгата човешка
и с таен огън ще рисувам лед.

© Николинка Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??