Nov 19, 2012, 7:38 PM

Погрешен свят... може би... 

  Poetry » White poetry
780 0 0

Вик след вик,

скандал след скандал,

сълзи след сълзи,

наранени сърца,

отново и отново,

крясъци... викове,

намръщени лица.

Тъжни деца,

странни сънища,

интересни кошмари.

Некачествени мечти,

неизпълнени желания.

ГАДЕН ЖИВОТ.

МИЛИОНИ УСМИВКИ.

НЕРАЗБРАНИ ДЕЦА.

РАЗЛИЧНИ ЖИВОТИ.

СЪБРАНИ СЪРЦА.

ЕДНО ДО ДРУГО.

ПОГРЕШЕН СВЯТ

МОЖЕ БИ...

Лъжи след Лъжи.

Сладко или солено?

Може би НАРАНЕНО?

Не знаеш? Както и Аз !

Побързай, но не умирай! Нужно е да си ТУК ! Обичам те ! 

© Отрова Кобейн All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??