Sep 1, 2022, 9:06 AM

Поиска от мен 

  Poetry
256 0 0

Поиска от мен да опиша две почти еднакви картини, това което аз видях бяха две различни неща.
Видях небе с диамантено-лилаво отражение.
Видях път в перспективно изменение.
Видях живот, дори и в преминаващите на шосето коли.
Видях всичко това сякаш не от снимки, а през твоите очи.

© Надежда Максимова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??