Jun 3, 2007, 4:15 PM

Пожелай 

  Poetry
729 0 11
Затръшни след мен вратата!
Забрави ме!
Пожелай на някой грешник да ме има!
За да бъда еретичната му вяра!
Любовта му да превърна във поквара!

Пожелай му да съм негова и чужда!
Да умира на мига, щом ме прокужда!
Да ме връща унизен и на колЕне!
Да пълзи... за да ме има. САМО МЕНЕ!

Цял един живот по мен да попилее!
Да жигосам най-безценното му време!
Всеки храм да го прогонва от олтара,
щото АЗ ще съм безбожната му ВЯРА!

Затръшни след мен вратата! Ти си знаеш.
Аз не плача! Ти пък не забравяш!
Пожелай ми в някой грешник да се влюбя!
За да страдам!
За да се погубя!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??