Пожелание
Мили приятели от Откровения,
Весели Коледни празници!
Желая Ви от сърце много любов,
защото без любов няма здраве, радост,
успехи и всичко, което наричаме щастие!
И защото
Бог е любов,
в сърцето я нося тази любов.
Любов към живота.
Живот за човека.
За другия, който не знае
що е любов.
И нека узнае и
нека познае -
Бог
е любов !
© Снежана Терзиева All rights reserved.
Щастие и нежност и много любов Ви желая !