May 21, 2009, 7:25 PM

Пожелаване (Да вали!) 

  Poetry » Love
2353 2 35

Да падат капки. Да вали.

В стъклата топъл дъжд да свири.

Във мен да се притискаш ти,

а аз във длани да те сбирам.

 

Да бъде мокро и във нас.

От обич да е много мокро.

Дотолкова, че във сърца

от нежност да проблясват локви.

 

Да падат капки. Да гърми.

Небе да слиза до земята.

Върху ми, топла да лежиш,

а устните ти да отхапват

 

горещи късове от мен.

В безумие да ме разграбваш.

Парче да късаш, след парче,

и аз да гина – от наслада.

 

Да падат капки. Да тъми.

Светът в море да се превръща.

Във мен да се притискаш ти

и дъжд-любов да ни поглъща.

© Деян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??