Feb 21, 2007, 3:51 PM

Покажи ми 

  Poetry
736 0 9
                          Покажи ми какво е любов,
                          колко чиста е тя покажи ми,
                          само с тебе във този живот,
                          мога нейните тайни да видя.


                          Покажи ми какво е страстта,
                          колко силна е тя покажи ми, 
                          разпали огън в мойта душа,
                          нека в него със теб да гориме.


                          Прегърни ме с горещи ръце,
                          с устни нежни сега целуни ме,
                          и ще стоплиш ти мойто сърце.
                          Само обич ми давай.Не спирай!

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??