Покана
Грабни ме и ме удивлявай,
забавлявай се със мен,
има толкова места по мойто тяло,
неоткрити до днешния ден.
Аз съм джунгла от емоции,
пристъпвай предпазливо,
сърдечен удар и комоцио
в страсти невъздържани и диви.
Водопади от мечти
ще те погълнат в моите обятия,
ще се изгубиш и почти
ще забравиш всякакви понятия.
Първичните инстинкти ще да оживеят
и пак ще сме в изгонения Рай,
където Дяволът и Богът няма да посмеят
на нашата любов да сложат край.
После ще си преродена,
отпусната като листо върху вода
ще ми прошепнеш ти смутено,
че с мен навсякъде би отишла.
botyo
© Бойко Беров All rights reserved.