Oct 13, 2012, 7:45 PM

Покана за разходка в есента 

  Poetry » Love
954 0 3

 

ПОКАНА ЗА РАЗХОДКА В ЕСЕНТА

Ела!

Килим пъстроцветен

от есенни листа

ще ти постеля...

Ще снема витошката вис...

Ще те завия с нея.

Ще бъдеме сами!

До тебе ще полегна

със невиждащи очи.

Със целувки

тялото ти

ще покрия-

одеждите ще изгоря!

Щом любовта

дошла е късно,

не пламък-

жарава жива

става тя!

© АНГЕЛ САВОВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??