Излизам от прегръдката на Мрака
и Лумва ярко в мене Светлината,
изтръгнал се от хватката, не чакам,
политам с устрем, сам сред Синевата!
И вихрени потоци мигом ме подемат,
издигат ме във звездните простори,
а Огнен вятър мощно ме обзема
и втурвам се във Свободата горе!
Летя с Мечта Неземна окрилен
и с трепет търся Своя Уникален Зов,
Звезди, Галактики споделят с мен
една Божествена, Космическа Любов!
© Ангел Филипов All rights reserved.