May 15, 2014, 10:10 PM

Полет на мечти 

  Poetry » Love
495 0 5

Не падай на колèне пред страха...
защото той е Бог от теб създаден -
едно дете на мисълта,
билет за шоуто във Ада...

Не се предавай в битка с' себе си
и се усмихвай на живота мило...
Хапни бонбон от светли пориви.
Повярвай си, напсувай се за сила...

И не търси във никого вина...
Светът устроен е да бъде грешен...
Най-важното е да простиш с душа,
тогава си на щастие обречен...

Със птицата във тебе говори,
тя най-добре от всички те разбира...
И никой да не вярва – ти литни...
във полет на мечти не се умира...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??