Oct 26, 2013, 5:34 PM

Политиците не са мръсници... 

  Poetry » Civilian
400 0 4

Политиците не са мръсници...
Просто са матрици - във Матрицата...

Работата им е мръсна, вярно.
Тежка. Грешна. И неблагодарна...

Те от Бога са благословени...
Просто са с властолюбиви гени...

Да, малцина имат тази дарба -
да убиват, мамят и да грабят...

Марин Тачков
24 октомври 2013 г.

© Марин Тачков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??