Oct 31, 2009, 1:24 AM

Полуистория 

  Poetry
533 0 3

Полуистория

 

Полумрак от цветове.

Танцувам в полукръг.

Полупразни редове.

 

От полупаднали звезди

огрян е полупът.

Полубледи светлини.

 

Стени полубетонни.

Един-едничък звук

отзвучава пъти милионни.

 

Полуживот - една втора.

Една втора - полусмърт.

Ето ти го цял затвора.

 

Тест за съвместимост -

полунещо + полунищо -

рецепта за вечност.

© Мариян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??