Jul 13, 2011, 11:37 PM

Полусън 

  Poetry » Other
510 0 0

Като атоми,

разпадащи се в безизразното ми лице.

И фрагменти

от всичките ми мисли.

Изгубих паметта си.

И всичко в мен.

© Виктор Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??