С полъха на вятъра ще идваш ти,
до мене близо ще си, разбери,
той ще ми нашепва в зори
за твоите красиви мечти.
Бели маргаритки в този час
говорят как обичаш ме сега,
две капчици любов ще паднат в зори,
това сме аз и ти.
© Никола Диманов All rights reserved.