Не съм се хвалел, но ето на,
готов съм с теб да споря!
Да видиш, брат, каква жена,
очите само как говорят!
Как мъжки погледи преплита
с походка плавна на сърна!
Смирено зяпаш до насита,
да видиш, брат, каква жена!
Семеен съм, за мен е грях,
да гледам в чуждите жени!
Видях я, братко, и се спрях,
готов, да нося сто вини!
© Исмаил Али All rights reserved.