Sep 5, 2008, 6:08 PM

Помисли 

  Poetry » Love
856 1 5

Ще простиш ли, че те искам без насита?
Ще разбереш ли, че да те забрави,

сърцето не ще може и да опита?
Ще ме съдиш ли, когато узнаеш моята тайна?
Ще проклинаш ли, когато стане тя знайна?
Ще погалиш ли нежно за утеха косите?
Ще погледнеш ли с обич в очите?

Тихо падат есенни листа,
тихо е и в моята душа.

Каквото искаш ти реши,
безмилостно не ме съди,
а просто помисли!


© Симона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??